27. marraskuuta 2014

Friends x4

Olen aina ollut vähän sitä mieltä, että monien (kymmenien) naaraskanien laumat on mahdottomia ja ihmetellyt suuresti, miten ne muka voivat joillain toisilla toimia. No ei näköään, sillä nyt meilläkin asustaa neljä neitokaista yhdessä!


Heitin viikonloppuna yhteen siis Hannahin, Nannan, Seran, Myyn ja Jipon ja ajattelin ihan vaan kokeilla mitä käy.  Jippo oli jengissä ns. "rauhoittavana uroksena", mutta kuten ehkä muistattekin vuosien varrelta, niin Jippohan on aivan tajuttoman huono kaverikani. Pieni musta alkoikin heti hyökkiä kaikkien tyttöjen kimppuun ja ärsyttämällä ärsyttämään muita sekä tietysti antoi kyytiä omalle tyttöystävälleen Seralle... Päätin sitten ensin hermot menetettyäni, että Jippo saa asustella taas yksin jonkun aikaa, koska käytöstavat muiden kanssa ei suju.

Sera söpöilee ja Nanna nauttii rapsuista.

Heti Jipon poistuttua kuvioista tytöt rentoutuivat ja alkoivat uteliaina tutkimaan toisiaan. Tavoitteenani oli saada edes jotkut tytöistä yhteen, mutta en todellakaan uskonut niiden kaikkien hyväksyvän toisiaan. Mutta ihme ja kumma, nyt meillä kuitenkin asustaa keskenään hyviä kavereita oleva tyttönelikko. Koko homma kävi niin helposti, että jengiin olisi varmasti mahtunut vielä pari kaveria lisääkin. Oikeastaan mitään johtajuuskiistojakaan ei ollut, vaan Nanna otti heti luontevasti pomon ja äitihahmon paikan. Erityisesti Hannah on Nannan suojatti, mikä on aika hauskaa, sillä Hannahan on oikeastikin Nannan lapsukainen! :D En tiedä, voivatko kanit oikeasti tuntea toisensa, mutta näiden kahden kohdalla kyllä kovasti vaikutti siltä. 

Hannah
Seran photobomb :D


Näiden kuvien napsiminen oli myös ihan oma lukunsa. Kuten kuvista saattaakin huomata, niin kaikki neljä neitokaista ovat varsin huomionkipeitä ja seurallisia tapauksia... Ei siis ollut ihan yksi tai kaksi kerta, kun joku tunki kuononsa kameran linssiin tai hyppäsi syliini juuri ratkaisevalla hetkellä. :D

2 kommenttia:

  1. ihana lauma! supersoma kuva toi missä Sera seisoo kahdella jalalla :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sera on vähän tuollainen söpöilijä, huomiota pitää saada keinolla millä hyvänsä. :D

      Poista