21. marraskuuta 2014

Porin näyttelyt

Hups, eihän tässä olla kuin kuukausi myöhässä... No, parempi myöhässä kuin ei milloinkaan (omassa tapauksessani ehkä vähän liiankin tuttu lause). En kuitenkaan halunnut kokonaankaan skipata, kun ei näitä näytsikuulumisia ole tänä vuonna kovin montaa postausta ollut!

Väsyneet voittajat - c Alina Sillanpää
Klikkaa isommaksi!

Messissä oli peruskokoonpanon (eli Hosuli + venäläiset) lisäksi myös pikkuvenskut. Normaalisti en näyttelytä poikueryhmiä, koska en näe siinä mitään ideaa venäläisten kohdalla (jos muidenkaan rotujen). Kahdeksanviikkoisilla venäläisillä tuo kuvio ei ole vielä kovin kummoinen ja täytyy olla aika harjaantunut rodun suhteen, jotta osaisi sanoa yhtään mitään kuvioista tässä iässä. Nyt tein kuitenkin poikkeuksen syystä, jonka kerron teille sitten joskus myöhemmin. Hienosti menikin, sillä Jaden kolmikko nappasi parhaan poikueryhmän palkinnon.

Tein taas tuollaisen kuvan, josta sekä tulokset että näyttelykokoonpano on helppo vilkaista. Toivoisin muuten palautetta, mitä olette pitäneet noista pistetaulukoista? Ovatko ne kenestäkään edes mielenkiintoisia? Mutta, takaisin asiaan - näyttelypäivässä ei sinäänsä ollut mitään erikoista. Oli mukava nähdä tuttuja ja myös kasvatinomistajia. Kasvattini "Otto" (eli Elijah poikueesta 29) pärjäsi muuten täällä hienosti petissä, onnittelut siitä näin jälkikäteen. :)

Venäläisten arvostelussa tosin oli kaikenlaista säätöä. Tuollahan meni häkkien pystytyksessä tapahtuneen pikkuvipan vuoksi häkkinumerot aivan sekaisin - esimerkiksi meidän porukka majaili ihan siellä sun täällä. Ilmeisesti jotenkin arvosteluun mentäessä puput menivät keskenään sekaisin, sillä Aava ja Masi saivat kummatkin ensin nollat väärästä vk:sta. Ihmettelin vähän, että miten olen voinut kahden kanin tatuoinnit mokata ja menin selvittelemään asiaa. Selvisi, etten ollutkaan. Aavalla oli kyllä väärä numero lipsahtanut, mutta Masilla oli aivan oikea numero ja poika oli myös oikeassa häkissä. Menin tietysti sanomaan asiasta, koska luonnollisesti haluan kanilleni arvostelun, mikäli tapahtunut virhe ei ole minun oma syyni. Tästä saatiinkin vääntää sitten tuomarin kanssa, koska hänen mielestään pöydällä olleella nollatulla venäläisellä oli ollut epäselvä tatuointi ja tuomari ilmeisesti epäili, että olisin jotenkin itse vaihdellut pupujen häkkejä. Hassua vaan, ettei meillä kyllä yhdelläkään venäläisellä ole epäselvää tatuointia, vaan kaikilla hyvin luettavissa kaukaakin. :D No, asia saatiin onneksi selviteltyä ja Masisteri pääsi loppuen lopuksi arvosteluun.

Upea Dover eli tutummin "Nevi"
Vähän jäin mietiskelemään Porin jälkeen, että miten nuo kanit oikein olivat pöydällä käyneet ja olikohan kaikilla edes oikea arvostelu. Esimerkiksi Masille oli ensin merkattu todella alhainen paino ja siitä sanoinkin, ettei tämä paino kyllä voi olla tämän kanin. Velialle taas oli laitettu painoksi yli 2,7kg, mikä tuntui mielestäni aika suurelta meidän hentoselle tyttöselle. Messuilla tulikin tähän vahvistus, että taisikin olla menneet Masin ja Velian painot (ja arvostelut?) väärin päin. Eli arvoitukseksi jäänee nyt Velian kohdalla, että kävikö siellä pöydällä Velia, Masi vai kenties joku ihan muu pupu. Eli sellaiset hieman tavallista "jännittävämmät" näyttelyt tällä kertaa. :D

PS. Pahoittelen edelleen surkeaa kuvasaldoa!

4 kommenttia: