2. marraskuuta 2014

Tyttöjen kesken

Hannahin ja lasten perhe eli tänään jännittäviä hetkiä, kun pojat muuttivat mamman helmoista pois ja tytöt jäivät keskenään. Pojista toinen, Denzel, muutti mukavaan uuteen kotiin ja kotiinjäävä Malboa otti siitä kaiken ilon irti kiusaamalla siskoreppaniaan, joten hälle seurasi pikainen itsenäistyminen omaan yksiöönsä. Tytöistä Lucy etsiskelee hitaasti omaa kotiaan ja Wonka jää sitten meille kotiin pitämään Hannahille seuraa ja ihastuttamaan meitä. Ipanat tulevat kyllä aivan äitiinsä luonteeltaan, ovat nimittäin hirmuisia riiviöitä ja rohkeutta löytyy vähän liiaksikin. Kuvatessakin koko ajan joku tytöistä kiskoi minua housuista tai takista, söi kameranhihnaa tai yritti viskoa kameraa, jyrsi kenkääni tai tunki nenäänsä kameran linssiin. :D 

 Lucy & WonkaWonka


 Lucy

 "äiti mitä sä teet ihan kamalan noloa!!!"


Wonka & äiti Hannah

Poju sai jo lempinimen "Boa", mutta Wonkalle en ole keksinyt vielä mitään fiksua lempinimeä. Pidän kyllä hirmuisesti Wonka - nimestäkin, joten sinäänsä sekin menisi lempinimenä... Mitä mieltä olette? Saa myös ehdotella lempinimiä tyttöselle!

11 kommenttia:

 1. Mä rakastan kans Wonka nimeä ihan sellaisenaan!
  Ihania lapsosia, kuten aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sopii kyllä myös neiti jästipään luonteeseen.... :D nim. merk. "Wonka EI syö vaatteita!" "...narsk narsk"

   Poista
 2. Voi että miten suloisia tyttöjä :3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ps. Venskukuume heräs henkiin, vaik kotona on yksi sellainen ihastuttamassa. Jospa joskus näitä enemmänkin :D

   Poista
  2. Venäläisiä ei voi koskaan olla liikaa..... :D

   Poista
 4. Miten olsi nimejsi jotain näistä
  Vivian, molly, viima, vilma,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista! Taisi kuitenkin jäädä jo tuo Wonka käyttöön, kun on tullut sitä niin paljon jo käytettyä... :) Vilma - niminen venäläisneitokainen meillä itseasiassa asustelikin jokunen aika sitten!

   Poista