7. joulukuuta 2014

Karkkikolmikko

Hannahin lapsukaiset (ja erityisesti Wonka - myönnetään...) ovat pyörineet blogissa jo moneen kertaan, mutta Jaden kolmikko on jäänyt ihan kokonaan esittelemättä. Siihen täytyy tietysti tehdä muutos mitä pikimmiten!

Jaden lapsukaisista oli alunperin tarkoitus myydä toinen uros, mutta koska kumpikin pojista vaikutti niin lupaavilta, päädyin pitämään koko poikueen kotona toistaiseksi. Olen ollut tähän poikueeseen hurjan tyytyväinen - vanhempien ominaisuudet näyttävät tukevan hienosti toisiaan ja lapset ovat todella hyvän oloisia. Ulkonäköseikkoja tärkeämpää on tietysti luonne, ja tämä poikue on osoittautunut aivan mahtijengiksi. Vaikka kasvatankin rotua, jossa luonne on yleensä kohdillaan jokaisella poikasella, niin harvoin tulee kuitenkaan vastaan ihan tälläisiä poikasia, jotka ovat näin avoimia, seurallisia ja kerta kaikkiaan täydellisiä tapauksia heti pienestä. Ehdottomasti yksi tämän vuoden mukavimpia poikueita.

Krackel

"Kracke" on kerta kaikkisen mahtava poika. Aina vastassa ovella korvat hörössä ja viihtyy sylissä ja rapsuteltavana vaikka koko loppupäivän. Krackesta oikein huokuu kanin syvä luottamus ja kiintymys ihmistä kohtaan. Kracke on myös varsin iloinen tapaus, iloloikat lentelevät pojan yksiössä harvanen päivä. Voisin laittaa tähän vaikka kaikki maailman ylistyssanat, mutta totean lyhyesti - aivan ihana pakkaus. 


 Bounty
"Pointti"

Ihan ensiksi täytyy valittaa hieman tästä kuvasta - se ei tee yhtään oikeutta Pointin söpöydelle. :( Katsoin kuvatessa, että Pointista tuli ihan ok kuvia, mutta koneella juuri mikään ei ollutkaan tarkentunut... No, kuvasta huolimatta Pointti on veljensä tavoin valloittava tapaus! Pointti on ihana pieni vipeltäjä ja onkin saanut erityisoikeuden käydä joka päivä ruoka-aikaan juoksemassa pikkulenkin kanilassamme. Takaisin kotiin Pointti palaa heti kutsusta. Ihmiset ovat myös tämän pojun lempijuttu. Pointti on myös aikamoinen kanilamme lellikkilapsi, mutta tosin vähän enemmän äitini hemmoteltava, kun taas itse olen ottanut vastuulleni kahden muun sisaruksen piloille hellimisen. :D
Naiset ensin ei taida enää sopia tähän, joten todetaampa, että viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä...

Mignolia
"Tähti"

Tähti on ulkonäöltään aivan ilmetty isoäitinsä Kismette hiirukorvineen ja kuikunenineen! Nämä neitokaiset ovat myös persoonaltaan hyvin samantapaisia, joten usein kutsunkin Tähteä vahingossa isoäidin lempinimellä... Tähti on naaraaksi hämmästyttävän avoin ja suorastaan seurankipeä pikkuneiti. Jos jaloissa pyörimisellä ei irtoa heti huomiota, niin Tähti hyvin todennäköisesti joko yrittää hypätä syliin tai ripustautuu lahkeeseen roikkumaan. Monta iltaa onkin mennyt yltiöseurallista nappulaa ja tämän äitiä Jadea rapsutellessa ja helliessä. En osaa tiivistää Tähden ihanaa luonnetta sen paremmin kuin, että aivan loistava tyttö on kyseessä!

---------------
Poikueen nimiteemana oli taas tuttu ja turvallinen karkkilinja. Olikos tämä nyt neljäs poikue, ja itseasiassa sukupolvikin, jossa sovelletaan karkkeja jossain muodossa nimiin?  Lupaan nyt pyhästi, että yritän vastaisuudessa välttää karkkinimiä, vaikka niistä saakin mielestäni kivoja väännöksiä aikaiseksi. Eiköhän kuitenkin emälinja Geisha - Kismette - Daimerina - Mignolia riitä karkkiedustukseksi tähän kanilaan...... :D

2 kommenttia:

  1. Mitä turhia luopumaan hyvästä karkkiteemasta, seuraavaks sit tosi sivistyneet kettukarkki ja sukulaku ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, taisin joskus harkita ihan tosissani sukulakua. ;D On vähän ikävää joutua töissä täyttämään karkkihyllyä sen verta usein, että näitä "hyviä" nimiehdokkaita tarttuu mieleen ihan salakavalasti...!

      Poista