22. tammikuuta 2015

Näyttelyvuoden starttaus - Muhniemi 10.1.


BIS7 Wonka*
Mitähän tähän sanoisi... WAU mikä suoritus pupuilta. Päivän tähtenä loisti tietysti Nevi, joka ei tyytynyt vain viimeiseen sertiin, vaan nappasi koko näyttelyn voiton suvereenisti ainoana 95,5 pisteen kanina. Muutama hetki täytyi haukkoa henkeä, ennen kuin nuo pisteet iskivät täysin tajuntaan.

Vaikka Nevin menestys kieltämättä nosti hymyn huulille, niin sitäkin ylpeämpi olen kasvattieni yleisestä menestyksestä. Kaikki näyttelyyn ilmoittamani 12 kania saivat vähintään kunniamaininnan (eli 94 pistettä tai enemmän). Ottaen huomioon, että ilmoitettujen kanien joukossa oli myös neljä nelikuista ensikertalaista, tämä on mielestäni todella kova tulos. Tosin täytyy myöntää, että viime vuoden poikaset ovat poikkeuksellisen hieno ikäluokka, niin silti tämä kertoo jotain myös kasvatuksen tasalaatuisuudesta.

Nevin sijoitusta BIS - kilpailussa ei tarvinnut jännittää, mutta hauskana yllärinä myös pikkuinen neiti itsepäisyys eli Wonka pääsi pällistelemään sijalle BIS7.
BIS1 Dover***

Kuvista iso kiitos jälleen kerran Jenni Turuselle. Oma huomioni oli kuvailun ja arvosteluiden sijaan ensitapaamisessa erään pikkuisen hurmurin kanssa - kiitos myös hänelle ja hänen äidilleen mukavasta päivästä. :)

10 kommenttia: