20. helmikuuta 2015

Martti ulkoilemassa

Tällä viikolla nappasin pitkästä aikaa puput ja kameran kainaloon. Pienen kuvaustauon vaikutuksen huomasi heti kuvia koneella läpi käydessä. Niitähän nimittäin ensinnäkin riitti monta sataa (liikaa), ja toiseksi suurin osa oli suoraa roskakorikamaa. Aikamoista rääkkiä sai siis kokea kameran suljin, kun ei taas muistanut, ettei joka pupun askelta kannata ehkä taltioida... Onneksi alkukangartelun jälkeen taidot alkoivat taas löytyä, ja tulihan sieltä muutamia omasta mielestäni aika kivojakin kuvia!

Ensimmäisen kuvasatsin "mallina" on tällä kertaa saksalaissukuinen venäläisvahvistuksemme Martti. Mietiskelin vähän ennen uloslähtöä, että mitähän Martti oikein tuumaa talvikeleistä. Poitsu ei nimittäin ole vielä ulkoillut ollenkaan talvella. Turhaan jännitin, Marttihan rakasti lumessa peuhaamista ja hangilla kirmailua! Martti on kyllä muutenkin niin kertakaikkisen ihana poika. Ulkonakin pienen juoksulenkin jälkeen Martti tuli aina luokseni takaisin antamaan pari pusua ja vastaanottamaan rapsutuksia. Reippailu tekikin Martille hyvää, sillä kyllä vaan oli normaalisti koko ajan aitauksessaan pomppiva ja huomiota kerjäävä Marttikin illalla aika rauhallinen ja lähinnä nukkui pedillään jalat pitkinä. :)


Wolfgang
"Martti"
Mitä tykkäsitte näistä kuvista, ja löytyikö suosikkia?

8 kommenttia:

 1. Kivoja ja laadukkaita kuvia! Herttanen Martti. 5 kuva on jotenkin hauska, se on suosikki.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martin "kukkuu, olen tulossa" - ilme. :D Tuli aika hyviä talvikuviksi, näiden valkoisten öttiäisten kuvailu lumessa ei nimittäin ole ihan sieltä helpoimmasta päästä! Upea sää antoi kyllä tällä kertaa aika paljon apua.

   Poista
 2. aaaw pullanaama :3 Neljäs kuva oli ehkä eniten mieleeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marttinsoni on hieman päässyt tässä talvella pullautumaan muualtakin kun naamasta.... 8') Vähän piti jo vähentää tältä muruselta pellettejä, vaikka pikkuisen sattui omistajan sydämeen, kun Martti niiiin rakastaa ruokaa...

   Poista
 3. Oii kolmas kuva on tosi suloinen :3

  VastaaPoista