21. helmikuuta 2015

Uteliaat kolmiviikkoiset

No nyt niitä vauvakuvia! Kalindan pikkuiset ovat kasvaneet hurjasti ja kuten kuvistakin välittyy, energiaa ja reippautta löytyy. Olin ajatellut julkaista samalla myös lyhyen videon tenavien temmeltämisestä, mutta jostain syystä moviemaker ei nyt oikeen suostu toimimaan. Video tulee siis toivottavasti esille joskus myöhemmin, kunhan päihitän ensin tekniset ongelmat.

Ja jeps, meille syntyi eilen lapsukaisia! :-) Narun poikasten lukumäärän & arvonnan voittajan paljastan kuitenkin vasta huomenna, joten jaksakaahan odottaa vielä hetkinen. Narun lapsukaisten ihmettelyn lisäksi muistin tänään vihdoin vilkaista myös Velian poikasia - neljä pientä siellä pyöri vinhasti. Nopea käsikopelolla tehty arvioni oli 4-5, eli ei nyt ihan pieleen mennyt. Nyt kuitenkin höpötykset sivuun ja asiaan, eli kuvat Kalindan supersuloisista kolmiviikkoisista. 

Ainiin, tunnelin kuulumiset: Toisen suuaukon reunat natusteltu poikasten massuihin, vaikuttaa siis pitkäikäiseltä ilolta! :D

12 kommenttia:

 1. Eii ihanat >:3 Jos häkkiesittely vois olla aika muksaa :)
  Onko noi kanit jossain vanhassa navetassa tai tallissa, yms :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi kanilan esittely on työn alla, mutta menee varmaankin myöhemmäksi keväälle... Haluan ensin saada nuo talvella häkin verkkoihin kertyneet pölyt ja hämähäkin seitit imaistua tuhkaimuriin, mutta pienien poikasten ja vauvoja vielä odottavien tyttöjen vuoksi en viitsi sitä nyt ihan lähiviikkoina tehdä. :-)

   Kanit asuvat meillä oikeastaan kummassakin, vanhasta navetasta ja ladosta rakennetussa kahdeksan karsinaisessa tallissa. Hevoset on vaan ajan kuluessa joutuneet väistymään pupujen tieltä. :-D

   Poista
 2. Ihania♥ ja mäkin olin just jotain kanilan esittelyä tänne ehdottamassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He ovat aika mussuja. :) Vielä joudutte hetkisen sitä odottelemaan, mutta yritän saada aikaiseksi!

   Poista
 3. Noi poikaset on ihan älyttömän ihania! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöysikä menossa parhaillaan. :D No, on ne kyllä isompinakin aika ihania!

   Poista
 4. Olen kovasti kiinnostunut kanibloggaamisen aloittamisesta, mutta minusta tuntuu etten osaa. Onko sinulla siis jotain hyviä neuvoja aloittelevalle bloggaajalle? Tästä kertova blogikirjoituskin voisi olla kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en ole varma sujuuko tämä itseltänikään niin mallikkaasti aina... :D Aika hauska idea, voisin kokeilla, jos saan tuosta työstettyä jotain julkaisukelpoista!

   Muutama vinkki tuli mieleen: panostaminen kuviin (selkeät, mielenkiintoiset; ei montaa samanlaista kuvaa), selkeä aihe postauksiin sekä säännöllinen postaustahti - on se sitten kerran viikossa tai kuukaudessa. Lisäksi blogin ulkoasuun kannattaa kiinnittää huomiota. Selkeää blogia on mukavampi lukea. Vähän tämä on mielestäni kuin pyörällä ajo - tekemällä oppii ja myöhemmin voi halutessaan hifistellä vaikka ulkoasun tai kuvien kanssa, kun perustaidot karttuvat. :)

   Poista