9. maaliskuuta 2015

Viisiviikkoiset vipeltäjät

...Nyt jo oikeastaan kuusiviikkoiset. Kiirettä pitää, ja siksi blogi saattaa hyvinkin hiljetä seuraavaksi kahdeksi viikoksi. Sen jälkeen startataan kevääseen aivan uusin voimin (ja vempelein, sillä sain vihdoin päivitettyä tietokoneeni! Helpottaa bloggauksen lisäksi kaikkea muutakin huomattavasti. :-D) Vauva-arki on taas lähtenyt rullaamaan kanilassa keväiseen tapaan. Kalindan vauvat alkavat olla jo aika isoja, ja rupeankin nyt pikkuhiljaa katsastelemaan osalle pojista sopivia koteja. Nämä pikkuiset ovat valtavan energisiä, mutta myös todella seurallisia tovereita.

Velian pikkuiset uskaltautuivat viime viikolla ensimmäistä kertaa pesän ulkopuolelle tassuttelemaan. Joka kerta tuo näky on minusta yhtä herkkä ja kaunis hetki. Ensimmäiset loikat isossa maailmassa ja aina välillä pepulleen pyllähtelyt. 

Katsoin myös poikueiden sukupuolet viikko sitten. Velian poikasissa on myös Kalindan tapaan kolme poikaa ja yksi tyttö, mutta Narulla oli sentään hieman naaraitakin... Muistaakseni 3/6 tai 4/6, täytyy tarkastaa tuo vielä jossain vaiheessa. Kovin urosvoittoinen alkuvuosi silti. Onko se sitten hyvä vai huono, noo sehän riippuu vähän miten asian ajattelee... :DTämä on luonteeltaan hieman rauhallisemman puoleinen tassuttelija. Kovasti pohdiskeli mikähän vempele se semmoinen musta napsuva laatikko mahtaa olla... Hieman tuohon hissukkuuteen saattoi vaikuttaa myös se, että hän joutui ensimmäisenä mamman kainalosta kuvattavaksi. Muut ehtivätkin jo tottua tilanteeseen paremmin kuljetuslaatikossa vuoroaan odotellessaan.

Tätä veijaria kiinnostivat kovasti nuo seinät... "Vitsi miten jännä, eihän ne meidän oman aitauksen seinät ole yhtään samasta betonista, eihän?!" Myös kameran linssi oli aika hauska juttu, ja muutamat "selfiet" tulikin tämän muksun nokasta otettua... :D


Tämä poikanen oli myös hyvin miellyttävä kuvattava. Söpöjä ilmeitä riitti ja olikin aika homma päättää "parhaimmat" kuvat tänne blogiin esille. Bravuuriksi taisi muodostua tuo kahdella jalalla söpistely, sitä tämä mussukka nimittäin teki ihan koko ajan. Tämä poju on myös aikamoinen likatassu, ja nytkin kyljessä näyttäisi olevan pissatahra. Missähän vessalaatikossa lie viettää päiväunensa, kun on usein niin törkyisen näköinen... 


Tämä pikkuinen oli hyvin kiinnostunut tuossa kuvauspaikkamme vieressä asustelevista sukulaisistaan - Taavi-isukista ja Toivo-veljestä. Pojat pistivätkin niin sanotusti "parastaan", sillä tässä vaiheessa niitä rupesi jo tosissaan ärsyttämään pienten rääpäleiden tuijottelu ja huomioiminen - mekin tässä nyt vähän tarvittaisiin jo rapsutuksia!

--------
Poikueen tyttönenkin tuli kuvattua, mutta en nyt millään jaksanut enää käsitellä niitä kuvia. Ne siis sitten joskus myöhemmin esille... Poikasille pitäisi ruveta miettimään myös nimiä, ikuinen kriisin paikka. Poikueen ainoa tyttö jää tietysti itsestäänselvästi kotiin, mutta poikien suhteen en osaa yhtään sanoa, kuka näistä vesseleistä olisi se nappaavin. Rehellisesti sanottuna en ole ehtinyt moista asiaa tässä kiireen keskellä edes miettiä, mutta laitan toiveet tässäkin asiassa maaliskuun loppupuolelle - eiköhän se kotiinjäävä mussunen viimeistään silloin selviä!

Poju numero neljä sai tarpeekseen kuvailuista...

6 kommenttia: