24. huhtikuuta 2015

GRAND GALA 2015

Better late than never eikös? Jotenkin en ole saanut aikaiseksi tarttua näihin sisäkuviin, kun niin paljon ihania ulkoilukuviakin on odotellut käsittelyä. Nyt vihdoin tsemppasin itseni tähän toimeen ja aikas kivoja nämäkin on näytsinapsuiksi. Aiheena siis tänään kuukauden takaiset Grand Gala 2015 - näyttelyt Jyväskylän Paviljongissa. Vähän hassua oli messuilla noinkin kaukana kotona, mutta toisaalta myös ihan mukava pikkulomailu.

Kaneilla meni ihan tuttuun tapaan - sellaista +- ysinelosta. Tänä talvena on ollut kyllä varsin tasainen näyttelyporukka, sillä kaikkien pisteet on pyörineet koko talven tuossa samoissa lukemissa eikä ole juurikaan erottunut yhtään erityisesti muita huonompaa pupua - pari helmeä tosin, kuten Nevi, Jeli & Wonka. Sehän tosin on vain positiivista, kertoo siitä, että kasvatuksen laatu on tuomarien mielestä tasaista. Jyväskylästä saatiin kyllä myös kaksi uutta sertipupua, Mafia's Double Identity aka "Tintti" ja Mafia's Malboa aka "Boa". Näyttelypojat vetikin ihan hienosti tämän talven, sillä vain Nopalta ja Pointilta jäi sertit puuttumaan. Pointti on vielä niin nuorikin, että mahiksia voisi olla ensi talvenakin, riippuen nyt vähän millaiseksi Pointti tuosta pikkuhiljaa aikuistuu.

Nyt sitten näyttelykuvia koko talven edestä, olkaas hyvät. :-)

Pojat ihastuttavat yleisöä. / Silla on riemuissaan, kun näyttelyväki oli ystävällisesti varannut hänelle omat eväät!


"Jahas se olis nyt sitten päiväunien aika."


Lemmikkimessuilemassa oltiin myös kaninäyttelyiden merkeissä, mutta en tule tekemään messuista omaa postausta. Syy on ihan puhtaasti se, että olin itse aika kiinni estepuolella ja kuvia kertyi tasan nolla. Tuloksetkin olivat hyvin samaa linjaa kuin koko vuoden ja en itseasiassa edes viettänyt näyttelypuolella varmaan kokonaista tuntiakaan - näyttelykanit olivat messuilla äitini hyvässä hoidossa. Muuten, jos täältä löytyy kilpailijoita tai messukävijöitä, niin ottaisin mielelläni vastaan palautetta Suomen Estekanit ry:n alueesta. Millainen vaikutelma jäi, olisiko jotain parannusehdotuksia? Tänä vuonna tehtiin muutamia uudistuksia ja ainakin tyhjä tila radan ja yleisön välillä osoittautui hyväksi ratkaisuksi - todella paljon parempi yleinen taso kanien radoissa ja hyvin vähän kaneja, jotka pelkäsivät tai jännittivät radalla.

2 kommenttia: