14. huhtikuuta 2015

Kuusiviikkoset x6

Ensimmäiset poikaskuvat ulkona - varma kevään merkki! Vähän tuulinen sää tosin verotti nappuloiden poseerausintoa, mutta aika kivoja näistä kuvista silti tuli. Ainakin vaihtelua kanilan seinille. Kuvissa siis Narun kuusi lapsukaista. Näillekin on jo nimet mietittynä, mutta vielä en ole päättänyt mikä nimi istuu parhaiten millekin poikaselle. Tämä riiviölauma on kyllä varsin vilkasta ja puuhakasta sakkia. Harvoin yksinään pikkuisista on paikallaan ja välillä tuntuukin näiden kanssa aikaa viettäessä, että ihan silmissä vilistää, kun koko ajan pikkuisia palleroita juoksentelee sinne tänne. Kovin rohkeita tapauksia ovat myös, vähän ehkä tyhmänrohkeitakin, aina nenää tunkemassa joka paikkaan. :D


N A R U N    P O I K A S E T    K U U S I   V I I  K  K O A

Tytöt: Nebra, Sined, Siptah, Khaba

1.2.

3.
4.

Pojat: Djoser & Weneg

1.
2. 
 

Tästä poikueesta on muuten tytöt jo varattu/jäämässä kotiin, mutta pojista toinen etsii vielä sopivaa kotia. Poikaset tulevat luovutusikään perjantaina (17.4.). 

Kuka oli suosikkisi Narun poikasista ja piditkö poikueen nimiteemasta? 

8 kommenttia:

 1. c: suloisia ! Eikä, kaikki niin samannäköisiä että ei voi tietää : D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narut on kieltämättä aika samanlaisia ja -kokoisia, en itsekään erota tyttöjä toisistaan. Pojat erottaakin hyvin naaman ja myös käytöksen perusteella, mutta tytöt on kaikki aika samanlaisia hulivilejä. :D Esimerkiksi Velian poikasissa taas on ihan selkeät erot (mielestäni :D) ja ne tunnistan kyllä, vaikka muut sisarukset eivät olisi edes vieressä vertailukohteena!

   Poista
 2. Ihania poikasia!:3 Ja muakin ihmetyttää miten noista erottaa kuka on kuka:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no voin tunnustaa, että tämän poikueen tyttöjä en kyllä itsekään erota, koska kaikki ovat niin samankokoisia ja -näköisiä sekä käyttäytyvät vielä melko samalla tavalla. :D Yleensä kuitenkin erotan poikaset aika hyvin ulkonäön ja käytöksen perusteella! Poikueissa on yleensä aina joku, joka on ensimmäisenä vastassa ja toinen joka on sellainen "mamman mussukka" eli seuraa emän esimerkkiä kaikessa. Poikasilla on myös monesti erilaiset katseet! Esimerkiksi tässä poikueessa tuolla alimmalla pojalla on hyvin omaleimainen katse, ja usein se katsookin vähän tuolla lailla "kulmien alta", joten tunnistan sen siitä sekä pään muodosta. :-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Aika mussu. :D Tosin vähän rasavilli!

   Poista
 4. aivan ihania kanivauvoja! <3

  - oma kaniblogini: http://kanimukset.blogspot.fi/ -

  VastaaPoista