21. kesäkuuta 2015

Oswaldin ulkoilukuvia

Tunnistatteko edes enää kuvien kania? Niinpä, Oswaldin edellisestä kuvauskerrasta on vierähtänyt jo tovi jos toinenkin. Näihin kuviin on kyllä taltioitunut hyvin Oswaldin perusilme: innostuksesta pullottavat isot silmät ja hörökorvat. Ulkoilua enemmän Oswald tosin oli innoissaan kahdenkeskisestä seurustelusta ihmisten kanssa. Kaikki juoksukuvat on taltioitu niin, että Oswald loikkii kuvissa avustajani luokse. Yritin myös nauhoittaa teille Oswaldin juttelua, se nimittäin röhkii kuin pieni porsas ollessaan innostunut, mutta ääni ei oikein tarttunut kameraan.

Oswaldilla on paljon jälkeläisiä kanilassamme. Usealle tämänkin vuoden poikaselle Oswald on isoisoisä tai jopa isoisoisoisä. Aina välillä on hauska huomata, kuinka jossain poikasissa on selkeästi Oswaldin omaleimaisia piirteitä, vaikka sukupolvia onkin jo kertynyt väliin. Viime viikolla kuulin yhdestä hyvin isä-Oswaldin kaltaisesta kanista suru-uutisia; vasta hetkinen sitten uuteen kotiin muuttanut Vincent oli menehtynyt kastraatioon. Nämä uutiset ovat aina paitsi erittäin surullisia myös hyvin pysäyttäviä. Joskus vain on huonoa tuuria, eikä sen suurempaa selitystä. Sen verran valloittavan kanipersoonan poismeno kuitenkin järkytti, että tulin toisiin aatoksiin Oswaldin leikkaamisen suhteen. Astukoon vaikka vielä kymmenvuotiaanakin naaraskanilta haisevaa takinhihaa, mutta leikkauspöydälle en eläkeläistäni vie.


10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Näyttää niin onnelliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oswald on juuri siksi niin ihana, että se on ihan aina yhtä iloinen. :-) Kiitos!

   Poista
 2. Tuikkistui! Vika kuva on bueno.

  VastaaPoista
 3. Voi ei nyt tuli mieleen kun oma kanini kastroitiin.. oli kyllä sen jälkeen vähän huojuvaa sorttia:-) ja ihania kuvia:3:333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin ne tuppaa alkuun olemaan. :) Kiitos Aliina!

   Poista
 4. Usko <3<3<3<3<3<3 tätä postausta olemme odottaneet<3

  VastaaPoista
 5. Oswalttiii min bästis! Ihania kuvia, ihanasta jäniksestä ♥

  VastaaPoista