18. heinäkuuta 2015

Kotia etsii 2015

PoikasetMafia's Sined
musta naaras
s. 20.2.2015 - n. 5kk
e. Mafia's Serena     i. FIN MVA Mafia's Dover****

Luonteeltaan Sined on vilkas ja touhukas nuori neiti. Sined on seurallinen ja tulee aina aitauksessa ihmisten luokse itse, mutta silityksistä ei aina välitä. Naarasmaiseen tapaan Sined on melko itsenäinen ja riippuu aivan neidin mielialasta haluaako hän rapsutuksia vai kenties mielummin riehua sisarensa kanssa. Sined on asunut toistaiseksi yhdessä äitinsä ja siskonsa kanssa, joten voisi sopia hyvin toisen kanin kaveriksi. Tytsy on tottunut käsittelyyn pienestä pitäen ja sylissä olo sekä muu käsittely on täysin tuttua. Sined on rauhallinen ja kiltti käsitellä, sopii hyvin tottumattomallekin käsittelijälle.
________________________Mafia's Djoser
musta uros
s. 20.2.2015 - n. 5kk
e. Mafia's Serena    i. FIN MVA Mafia's Dover****

Djoser on luonteeltaan aivan mahtava, valloittava hurmuritapaus. Poju rakastaa ihmisiä ja on suorastaan huomionkipeä. Kanilassakin Djoser seuraa koko ajan ihmisten liikkeitä ja omassa asumuksessaan on aina pystyssä seisoen vastassa. Erittäin seurallinen ja rakastettava nuori kani kyseessä. Djoser on myös hyvin rohkea ja touhukas ja pitää kovasti ulkoilusta. Käsittelyyn poju on tottunut pienestä pitäen ja onkin erinomaisen kiltti käsiteltäessä ja syliteltäessä. Djoser sopii mainiosti myös ensimmäiseksi kaniksi upean persoonansa vuoksi.
________________________Mafia's Hebe
musta uros
s. 13.2.2015 - n. 5kk
e. Mafia's Velia*     i. Mafia's Vincent*

"Heppu" on luonteeltaan rauhallinen ja kiltti poika. Uusia asioita kohtaan Heppu on aluksi hieman ujo, mutta kuitenkin utelias. Heppu ei ole erityisen vilkas, vaan viihtyy hyvin myös omissa oloissaan välillä. Pupu on täysin tottunut käsittelyyn ja kiltti ja vaivaton kani käsitellä. Heppu sopii mainiosti kotiin, jossa kaivataan vähän rauhallisempaa perheenjäsentä.
________________________

Aikuiset uroksetMafia's Grenoble
"Noppa"

musta uros
s. 8.5.2014 - 1v
e. Mafia's Gwanda*   i. Mafia's Velvet Teddy
näyttelypisteet: A94,5

Noppa on luonteeltaan rauhallinen ja mukavan luontoinen uros. Noppa on seurallinen ja pitää rapsutuksista, mutta on aluksi vähän ujo uusia asioita kohtaan. Nopalla ei juuri ole erityisen urosmaisia piirteitä ja Noppa onkin hyvin siisti. Käsittely on todella helppoa ja Noppa on täysin tottunut kaikenlaisiin hoitotoimenpiteisiin. Nopalla ei ole ollut pahempaa murrosikää koskaan, vaan poju on ollut hyvin tasainen tapaus luonteen puolesta. Nopsu on myös ollut täysin terve koko elämänsä ajan.
________________________

Aikuiset naaraatMafia's Montana
"Hannah"

musta naaras
s. 23.3.2013 - 2v
e. Mafia's Gwanda*     i. Mafia's Da Capo*
näyttelypisteet: A95
parhaat pet-pisteet: 96,5
Vuoden Bis-kani 2013 
Vuoden lemmikkikani 2013 5. sija 


Hannah on luonteeltaan hurmaava ja määrätietoinen pupuneiti. Hannah rakastaa ihmisiä ja on erittäin seurallinen. Hantsu on myös todella miellyttävä ja helppo käsitellä, kynsien leikkaus yms. sujuu täysin rutiinilla. Ulkoilu on myös tämän tytön mieleen ja pihalla juoksennellessaankin Hannah antaa aina ottaa nätisti syliin. Valloittava persoona ja hieno luonne on huomattu myös muualla kuin kotona, sillä nuorempana Hannah kävi ahkerasti lemmikkikaninäyttelyissä saavuttaen useita Best In Show -sijoja. Tästä hyvästä Hannah voittikin Vuoden Bis-kani kilpailun vuonna 2013. Pet-näyttelyihin Hannah voisi olla mukava kaveri vieläkin. :-) Hannah on saanut yhden poikueen meillä ja epäonnistunutta synnytystä lukuunottomatta täysin terve.
Hannah myydään vain lemmikkikotiin, sillä neiti ei enää ensimmäisen poikueensa jälkeen ole synnyttänyt eläviä poikasia. 
________________________


Kuljetusmahdollisuudet: Turun seutu, Helsingin seutu
8.8. Hämeenlinna - Jyväskylä - Oulu reitti

Yhteystiedot: 
veerasemi@gmail.com
040 4179720
http://veerankanit.weebly.com

Kerrothan kania kysellessäsi millaista kotia olet tarjoamassa. 

7 kommenttia:

 1. Aikusissa uroksissa varmaan tarkoitat, että se kani on syntynyt 8.5.2014, koska sittenhän se olisi yli 1 vuoden ikäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juurikin näin! Sinne oli eksynyt pienoinen virhe näköään, kiitos huomautuksesta Jade! :-)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Oisin kiinnostunut Nopasta ja Sined :stä mulla / meillä on ollut joskus kani mutta hyvin hyvin arka ja ujo kerkesi olemaan noin 2vuotta joten on kokemusta ja muutenkin hoitelen kaneja😊. Mikä niiden yhteis hinta olis ja asumme Porissa todella isossa kerrostalossa ja meillä kanit pääsisivät hyvin ulos ja aitaukseen niin, että vahtisin . Säpöö voi laittaa ahm.koivisto@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Onko Sined jo myyty, vai onko hän vielä vapaana myynnissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saara! Myytävät kanit löytyvät myös tuolta myytävät-välilehden takaa, yritän pitää sen ajan tasalla parhaani mukaan. Tätä postausta en päivitä. Sinedille ehti jo tosiaan löytyä koti. :-) Mutta vapaita poikasia on kyllä tulossa pian varattaviksi, mikäli vaan löytyy malttia odotella. Niistä lisää voin kertoa esimerkiksi sähköpostitse (veerasemi @ gmail.com, välit pois). :-)

   Poista
  2. Okei :)

   Juu, olisi kiva jos voisit vapaista poikasista kertoa ja naarasta ollaan ehkä hankkimassa, eli varmaa ei kuitenkaan vielä ole. Tosiaan meillä jo Masi asustaa niin naaras pääsisi lemmikkikotiin ja ehkä saatettaisiin myöhemmin teettää poikue ;)

   saaru030@gmail.com

   Poista