27. lokakuuta 2015

Näyttelykuulumisia

Tämän syksyn näyttelykausi on saatu jo hyvään vauhtiin - tai oikeastaan syksyn osalta näyttelyt on jo melkein käyty. Harmittavan vähän sopivalla etäisyydellä olevia näyttelyitä osui tälle syksylle, sillä mieluusti olisin käyttänyt nuoria useammankin kerran tuomarin arvioitavana. No, onneksi keväälle on myös muutama näyttely tiedossa ja esimerkiksi messuviikonloppu odottelee jo ihan nurkan takana... :-)

PYHTÄÄ 5.9.2015

Syksyn aloitti Pyhtään kesänäyttely syyskuussa. Itselleni Pyhtäästä on jo tullut sellainen kesän lopetuksen perinne, sen verran monta kertaa on tullut oltua mukana. Tulisikohan lopputuloksestakin perinne, sillä Jelin esimerkin mukaan tänäkin vuonna BIS1-sijalle kipusi mustakuonoinen kaveri. Mafia's Ceres eli kotoisammin "Muro" nappasi kotiin kovan tuloksen - 96 pistettä! Huh, melkoinen saavutus ekoista näyttelyistä. Huonosti ei mennyt muillakaan, sillä kaikki kanit saivat vähintään kunniamaininnan arvoisen tuloksen ja lisäksi M. Cupid ja M. Pallas eli tutummin "Ukko" ja "Nalle" nappasivat myös ensimmäiset sertit.

SALO 10.10.2015 

Tässä kuussa taas näytelmöitiin Salossa. Tällä kertaa ei tullut ihan niin loistokkaita tuloksia, mutta tuomarin linjaan suhteutettuna kuitenkin ihan hyviä pisteitä. Päivän päätteeksi Ukko pääsi vielä kokeilemaan onneaan BIS-pöydälle ja sijoittui lopulta neljänneksi. Mukana olivat myös kesän kumpikin poikue, jotka pääsivät tutustumaan näyttelymaailmaan poikueluokassa. Kumpikin sai hyvät arvostelut ja pisteitä kertyi toiselle ryhmälle 94,5 ja toiselle 95, jotka lopulta riittivät parhaan poikueluokan palkintoon. Hyvä nappulat!


2 kommenttia:

  1. Onneks olkoon!!! Mä oon niin rakastunut venäläisiin. Mun oma kani on venäläisen ja sekarotuisen risteys.

    http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/
    - käyttehän katsomassa

    VastaaPoista
  2. Hei blogisi pääsi blogini postaukseen Kanin-askelin.blogspot.fi

    VastaaPoista