Muut kanit


HOSULIFIN MVA Mafia's Quicksilver***
sininen soopeli
syntynyt 27.3.2013
kasvattaja: 
oma kasvatti
i. Mafia's Fudgeeo Cookie (sin venäläinen)
e. Stjärnebackens Skoijig (sin soopeli)

paras uml: 95 x3

JIPPO
Arild
musta otter risteytys
syntynyt: 30.7.2010
kasvattaja: Emma Sten
i.
 Paradised Pinoir (musta otter risteytys)    

e. Fidanka (km jap risteytys)

paras pet: 92,5

kisaa esteillä:
eliitti suora
eliitti mutka

Lisää  Jiposta

TIUHTI

Dakota Quil
musta hollantilainen
syntynyt 13.3.2010
kasvattaja: Cassandra Nygård
i. Swe Ch Kolartorpets Hoffa* (musta)      

e. Muminhusets Elke* (sininen)

paras uml: 94

paras pet: 94,5 (PPK3)

Lisää Tiuhtista
ESME

Midnight Leap's Esmeralda
sininen vk kääpiöluppa
syntynyt 17.2.2009
kasvattaja: Eva-Stina Kainulainen
i. Nightmary's Lively Luca (isa vk)

e. Aivan Kuin Ilona (musta vk)

paras pet: 93,5

vaikea suora *
vaikea mutka

Lisää Esmestä

6 kommenttia:

 1. Moi. Harkitsen kanin ottamista ja olisi kysyttävää wienereistä. Onko wiener mielestäsi hyvä ensikani? Millaisiksi kuvailisit wienereitä? Tulevatko ne usein koirien( chihuahuojen) kanssa toimeen? Pystyykö niiden kanssa hyppimään esteitä?

  Kiitos jos vastaat:)
  -Ruusu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Minulla on ollut kaksi wieneriä ja kummatkin ovat olleet vähän erilaisia. Ensimmäisen sain ala-asteikäisenä eikä minulla ollut koskaan mitään ongelmia käsitellä sitä. Valko oli muutenkin maailman kiltein ja ihanin pupu luonteeltaan. Valtsu taas on vähän omapäisempi luonteeltaan ja villimpi käsiteltäessä, mutta seurallinen poika hänkin. Hyvin siis mielestäni sopii wiener ensikaniksi. :) Kannattaa kuitenkin huomioida, että wienereissä on paljon luonne-eroja värinkin suhteen. Siniset wienerit ovat kuulemani mukaan vähän kipakampia tapauksia. Mutta kannattaa tosiaan jutella kasvattajan kanssa erityisesti tästä luonteesta ja kertoa tarkasti minkä luonteista kania toivoisit.

   Wienerit on käytökseltään aika tuollaisia nallemaisia kaneja, tosin melko kovia touhuamaan eli eivät ole mitään laiskimuksia. Viisaita ja tietty luonteikkuus löytyy, mutta monet wienerit ovat hyvin nöyriä omistajalleen ja todella seurallisia. Näistä saa oikein mukavia jättiystäviä itselleen.

   Kumpikin omista wienereistäni on tykästynyt kovin meidän koiraan ja ollut aivan parhaita kamuja sen kanssa. Nytkin Valtsu hyppii heti innoissaan häkkinsä edustalla, jos huomaa koiramme tallissa. En usko, että toimeentuleminen koiran kanssa on mikään ongelma ja aikuiset wienerit ovat itseasiassa chihuja isompia. Ainot ongelma voisi siis olla, että kani rupeisi jahtaamaan tai leikkimään liian rajusti koiran kanssa. :D

   Estehyppy voi onnistua pienillä esteillä, mutta isompiin korkeuksiin wienerit tuskin pääsevät ruumiinrakenteensa vuoksi. Tosin omat wienerini ovat olleet vähän turhan älykkäitä mielestään hyppimään ja ovat mielummin viskoneet puomit ja esteet mäkeen. Voi olla, että reipasluonteinen wiener voisi innostua hyppimään, mutta mikään paras rotu estehyppyyn tämä ei ole. :)

   Poista
 2. Näinkö harhoja vai oliko Jambo tääl :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli, mutta poistin pojan tiedot eilen - Jampsunen on asunut nyt kuitenkin jo kohta kuukauden uudessa kodissa. En vaan aina (= lähes ikinä) muista päivittää kanisivujen kanitilannetta ajan tasalle, vaan korjailen sitten kun huomaan virheitä. Jambon lähdöstä tulee postaus viimeistään ensi viikolla. :)

   Poista
  2. Okei hyvä. Näin Jambon ilmoituksen mut yh on jo myyty D:
   Jos saan udella niin pystyykö pojun elämää seurailla jossain muussa blogissa ;D?

   Poista
 3. Minäkin olen harkinnut kanin ostamista☺. Soopelit veivät sydämmeni♡. Syötätkö kaneille mitä ja voisitko tehdä oman kirjoituksen siitä kuinka hoidat kanin päivittäin? Sinin eläinystävät.blogsbot.com

  VastaaPoista